Logo Montferland
Omgevingsvergunning Bergvredestraat 10 te Didam, Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), in afwijking van de regels van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein De Fluun, integrale herziening”, een omgevingsvergunning hebben verleend voor het verbouwen en uitbreiden van het kantoorpand op het adres Bergvredestraat 10 te Didam en het pand in gebruik te nemen als gemeentehuis.

De omgevingsvergunning met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing ligt met ingang van 22 november 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, locatie ’s-Heerenberg, Hofstraat 1. Tevens zijn de stukken via www.montferland.info te raadplegen.

De verleende vergunning is ten opzichte van de ontwerpvergunning niet gewijzigd.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze omtrent de ontwerpvergunning naar voren hebben gebracht, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen tegen de verleende omgevingsvergunning een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Zutphen, sector Bestuursrecht, postbus 9008, 7200 GJ Zutphen.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van de omgevingsvergunning niet op. Indien onverwijlde spoed, gelet op het betrokken belang, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zutphen, postbus 9008, 7200 GJ Zutphen.

Didam, 20 november 2012.

Naar boven