Logo Loon op Zand
Projectafwijkingsbesluit bouw van een kinderdagverblijf aan de Blauwloop 3 te Loon op Zand

(NL.IMRO.0809.PBBlauwloop3-VG01)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loon op Zand maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12 lid 1 suba.3 en 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een projectafwijkingsbesluit hebben vastgesteld en een omgevingsvergunning hebben verleend voor de bouw van een kinderdagverblijf aan de Blauwloop 3 te Loon op Zand

Inzage

U kunt de beschikking en de daarbij behorende stukken inzien van donderdag 22 november 2012 tot en met woensdag 2 januari 2013 bij de balie Openbare Ruimte in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. U dient hiervoor een afspraak te maken via het telefoonnummer (0416) 289111 of bij de receptie in de gemeentewinkel. Tevens kunt u de beschikking en de bijbehorende stukken raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tijdens de periode van ter inzagelegging kan beroep tegen het vastgestelde plan worden ingediend bij de sector Bestuursrecht van de Rechtbank Breda:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht over het besluit;

  • belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen.

Het beroep kunt u richten aan de Rechtbank Breda, sector Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 RA Breda. Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als u dit wenst kunt u, tegelijk met de indiening van uw beroepschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Rechtbank.

Informatie

Mevrouw J.G.E. Wassenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, te bereiken via telefoonnummer 0416 289277, e-mail j.wassenberg@loonopzand.nl.

Naar boven