Logo Hoogeveen
Omgevingsvergunning voor de bouw van een tweetal woongebouwen te Hoogeveen

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoogeveen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht op 16 november een vergunning hebben verleend voor:

  • Voltastraat 25 (voorlopig adres) te Hoogeveen, bouwen van een woongebouw (gebouw A) t.b.v. een zorginstelling (artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 Wabo).

  • Voltastraat 25 (voorlopig adres) te Hoogeveen, bouwen van een woongebouw (gebouw B) t.b.v. een zorginstelling (artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 Wabo).

Ter inzage:

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen van 21 november 2012 tot en met 2 januari 2013 ter inzage in het Compagnieshuis bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. U kunt de plannen ook raadplegen via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0118.PB20128012001-VG01

De bekendmaking van het besluit vindt plaats in de Krant van Hoogeveen, de Staatscourant en de gemeentelijke website.

Beroep:

U kunt binnen een termijn van 6 weken na de dag van ter inzage legging beroep instellen tegen de omgevingsvergunning als u:

  • een belanghebbende bent die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het college van B&W;

  • een belanghebbende bent en aan kunt tonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest u tijdig tot het college van B&W te wenden.

U kunt dit beroep instellen bij de Rechtbank Assen, Postbus 30009, 9400 RA Assen. Daarnaast kunt u ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Assen. Het besluit van het college van B&W treedt in werking op de dag na het verstrijken van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter, treedt het besluit niet in werking voordat over dat verzoek is beslist.

Naar boven