Logo Nieuwkoop
Omgevingsvergunning J.M. Halkesstraat 33 te Ter Aar (nieuwbouw Aarhoeve), Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van:

artikel 2.12 lid 1 sub a° 3 Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:

Het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, de bouw van de nieuwe Aarhoeve en het realiseren van twee inritten op het perceel J.M. Halkesstraat 33 te Ter Aar, plaatselijke bekend Langeraar (registratienummer W-2011-0384).

De op het plan betrekking hebbende stukken inclusief de aanlegvergunning liggen met ingang van 22 november 2012 zes weken voor eenieder ter inzage in het Klant Contact Centrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). Daarnaast zijn de stukken van de vastgestelde projectafwijking en de verleende omgevingsvergunning ook via de website te raadplegen. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen dit besluit binnen zes weken na de dag van verzending een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de rechtbank in Den Haag. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet.

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u wel de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook beroep heeft ingesteld. Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening heeft automatisch een schorsende werking.

Naar boven