Logo Drimmelen
Ontwerp bestemmingsplan kern Made, Drimmelen

BEKENDMAKING

Ontwerpbestemmingsplan “Kern Made”

Het college van Burgemeester en Wethouders van Drimmelen maakt, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Kern Made” met ingang van vrijdag 23 november 2012 gedurende zes weken, dus tot en met donderdag 3 januari 2013, voor een ieder ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis, Park 1 in Made.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-code NL.IMRO.1719.1bp12kernmade-on01).

Het ontwerpbestemmingsplan Kern Made omvat de gehele kern Made met uitzondering van een aantal ontwikkelingsgerichte plannen, zoals bijvoorbeeld Made Oost, Achter de Dreef en Rozenbloemhof. Ook het gebied met de gesloopte bedrijfslocatie aan de Kastanjelaan zit niet in het plan.

Het bestemmingsplan is conserverend van aard. Dit houdt in dat er geen nieuwe ontwikkelingen (in de vorm van nieuwe woningbouw- of bedrijfslocaties) mogelijk worden gemaakt en d at de bestaande planologische situatie in het bestemmingsplan wordt vastgelegd conform de nieuwe wettelijke vereisten. Een aanpassing van de regels heeft wel plaatsgevonden. Deze aanpassing van de regels is een gevolg van het samenvoegen van verschillende bestemmingsplannen in één plan en de gewenste uniformering en deregulering.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Drimmelen, Postbus 19, 4920 AA Made.

De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar (de heer G.P.M. van Tiel), van maandag tot en met donderdag telefonisch te bereiken onder nummer 140162.

Made, 22 november 2012

burgemeester en wethouders voornoemd, drs. C. Smits secretaris

drs. G.L.C.M. de Kok burgemeester

Naar boven