Logo Nijmegen
Ontwerpomgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) ‘Stadscentrum Randzone I - 11 (Spoorstraat)’, Nijmegen

Het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen heeft op 28 maart 2012 een aanvraag om omgevingsvergunning ontvangen van Talis voor het plaatsen van 117 appartementen, waarvan 5 mantelzorgwoningen (sociale huur), 556m2 commerciële ruimte (kantoor met balie) en een parkeervoorziening voor 98 personenauto’s.

De aanvraag is ingeboekt onder zaaknummer Z12.002270

De bouwwerken worden geplaatst op het perceel Spoorstraat 4-6, kadastraal bekend, gemeente Nijmegen, sectie B, nummer 5171.

Het betreft de volgende activiteiten:

  • A. WABO: Bouwen van een bouwwerk

  • B. WABO: Uitwegen: uitrit aanleggen en veranderen

  • C. WABO: Projectafwijkingsbesluit: afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan

  • D. WABO: Besluit Hogere Waarde(n) Wet Geluidhinder

Inzage

Met ingang van 22 november 2012 ligt het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken (tot en met woensdag 2 januari 2013) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.

De aanvraag en het besluit (met bijbehorende stukken) kunt u inzien via Procedures online.

Het onderdeel dat de activiteit ‘afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan’ betreft, is digitaal te raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.PB12W11-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.nijmegen.nl/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0268.PB12W11-ONO1

Daarnaast is het onderdeel dat de activiteit ‘afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan’ betreft, digitaal als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website: http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Zienswijze

Tot en met woensdag 2 januari 2013 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze geven op het ontwerpbesluit.

Uw schriftelijke zienswijze moet u sturen naar de Gemeente Nijmegen, Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen. Hierbij dient u het zaaknummer te vermelden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14024. Van een mondeling ingebrachte zienswijze wordt een verslag gemaakt.

De indiener van een zienswijze kan verzoeken dat zijn persoonlijke gegevens niet bekend worden gemaakt.

De aanvrager van de vergunning wordt in de gelegenheid gesteld te reageren op de ingebrachte zienswijzen. Deze worden betrokken bij het nemen van de beslissing op de aanvraag.

Als er geen zienswijzen worden ingediend, moet er binnen vier weken na afloop van de termijn van terinzagelegging een beslissing worden genomen op de aanvraag.

Crisis- en herstelwet

Op grond van artikel 1.1 lid 1 sub a jo. bijlage 1, artikel 3.1 van de Crisis- en herstelwet is hoofdstuk 1, afdeling 2 van de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Dit houdt onder meer in dat tegen de definitieve beschikking geen pro-forma beroep ingesteld kan worden. Met andere woorden, de beroepsgronden moeten in het beroepschrift worden opgenomen en deze kunnen na afloop van de beroepstermijn niet meer aangevuld worden.

Naar boven