Logo Kaag en Braassem
Ontwerpbestemmingsplan en -exploitatieplan ‘Drechthoek’, Kaag en Braassem

Omschrijving: bestemmingsplan en exploitatieplan Drechthoek

Grondslag: Wro, art. 3.1, art. 6.12

Bevoegde bestuurslaag: gemeente

IMRO: NL.IMRO.1884.BPDrechthoek-ONT1

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 en 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Drechthoek’ en het bijbehorende ontwerpexploitatieplan met ingang van donderdag 22-11-2012 t/m 02-1-2013 (zes weken) voor een ieder ter inzage liggen in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer van dit plan is: NL.IMRO.1884.BPDrechthoek-ONT1.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en -exploitatieplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

Het bestemmingsplan ‘Drechthoek’ Bestemmingsplan Drechthoek omvat het bestaande bedrijventerrein Drechthoek I (ook wel De Waaier genoemd) en het te ontwikkelen Drechthoek II in Leimuiden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

21 november 2012

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,

Naar boven