Ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatieterreinen Tytsjerksteradiel’

Met ingang van 9 februari 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatieterreinen Tytsjerksteradiel’ zes weken lang ter inzage. Iedereen kan in die periode het ontwerpplan inzien op het gemeentehuis te Burgum, bij de balie Bouwen en Wenjen. Het ontwerpplan kunt u ook inzien op de gemeentelijke website (www.t-diel.nl) en op de site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit plan heeft betrekking op 9 grote en middelgrote recreatieterreinen in de gemeente.

Het bestemmingsplan legt in hoofdzaak de huidige situatie vast. Daarnaast is een uitbreiding van dagrecreatieterrein Bergumermeer en Camping Klein Zwitserland in het plan opgenomen.

Iedereen kan bij de gemeenteraad zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dat kan zowel schriftelijk als mondeling gebeuren, binnen de hierboven genoemde termijn van zes weken. Uw zienswijze moet u richten aan de gemeenteraad van Tytsjerksteradiel, postbus 3, 9250 AA BURGUM. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de balie Bouwen en Wenjen. Het is handig om vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer 140511.

Naar boven