Logo Breda
Ontwerpbestemmingsplan Stationskwartier, herziening Speelhuisplein, Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Stationskwartier, herziening Speelhuisplein (NL.IMRO.0758.BP2012019006-0301) ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling, inclusief een supermarkt, van de locatie aan het Speelhuisplein ter plaatse van de vestiging van de Albert Heijn en aansluitend aan het in aanbouw zijnde station. De begrenzing van het plangebied is als volgt. Aan de westzijde wordt het plan begrensd door de Anna van Buurenstraat, aan de noordzijde door de nieuw aan te leggen Stationslaan, aan de oostzijde door de Terheijdenseweg en aan de zuidzijde door het spoor.

Ter inzage

Bovengenoemd plan is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via ‘Wonen, Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> ’Bestemmingsplannen ter inzage’ en ligt van 22 november 2012 tot en met 2 januari 2013 ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10.

Zienswijzen

Tijdens bovengenoemde periode kunt u uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan Stationskwartier, herziening Speelhuisplein naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van de Gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 5299167.

Breda, 21 november 2012

Burgemeester en wethouders van Breda, P.A.C.M. van der Velden, burgemeester

R.J.P. Meulenbroek, secretaris

Naar boven