Logo Overijssel
Vergunning voor het oprichten en in werking hebben van een metaalrecyclingbedrijf met nevenactiviteiten op de locatie gelegen aan de Baarler Marsweg 6, Schalkhaar; Overijssel

Wet milieubeheer

Beschikking

Gedeputeerde Staten van Overijssel maken bekend dat zij onder het stellen van voorschriften aan Piet Haverhoek Recycling vergunning (beschikking) ingevolge de Wet milieubeheer (Wm) hebben verleend.

De beschikking heeft betrekking op het oprichten en in werking hebben van een metaalrecyclingbedrijf met nevenactiviteiten op de locatie gelegen aan de Baarler Marsweg 6 te Schalkhaar, gemeente Deventer. Tevens bevat de aanvraag een verzoek tot ontheffing op het Lozingenbesluit bodembescherming.

Inzage

U kunt de beschikking vanaf 22 november 2012 tot 3 januari 2013 inzien:

  • 1. bij de receptie van de provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2 te Zwolle op werkdagen van 9.00-17.00 uur en op overijssel.nl/kennisgevingen ;

  • 2. bij het Informatiecentrum (Stadskantoor), Brink 70 te Deventer. Het informatiecentrum is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 9.30-20.00 uur , woensdag tot en met vrijdag van 9.30-18.00 uur en zaterdag van 9.30-16.00 uur.

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd. Wel zijn enkele voorschriften aangepast.

Beroep en voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen van 22 november 2012 tot 3 januari 2013 beroep instellen tegen de beschikking. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Bij grote spoed is het mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. In dat geval is extra griffierecht verschuldigd. Voorwaarde is dat u een beroepschrift heeft ingediend.

De beschikking treedt met ingang van 3 januari 2013 in werking, tenzij:

  • voor die datum beroep is ingesteld en een verzoek wordt gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening;

  • de milieuvergunning betrekking heeft op het oprichten of veranderen van een inrichting, dat ook is aan te merken als bouwen in de zin van de Woningwet en de desbetreffende bouwvergunning nog niet is verleend.

Voor inlichtingen over het instellen van beroep, de juridische gevolgen daarvan en de kosten kunt u bellen met de Raad van State (070 426 44 26) of provincie Overijssel, team Vergunningverlening (038 499 76 00).

Naar boven