Ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidhorn, Reserveringsgebied transferium van de gemeente Zuidhorn’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb Wro bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidhorn, Reserveringsgebied transferium van de gemeente Zuidhorn’ met bijbehorende stukken met ingang van 9 februari 2012 zes weken ter inzage ligt. Op grond van artikel 3.8 Wro kan tijdens deze termijn een ieder zienswijze naar voren brengen.

Achtergrond

Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk dat de aanwezigheid van een tweetal supermarkten met een parkeervoorziening, gelegen nabij het gemeentehuis, tijdelijk kan worden gecontinueerd. Daarnaast biedt een wijzigingsmogelijkheid de bevoegdheid om een transferium te realiseren alsmede bebouwing ten behoeve van gemengde functies met bijbehorend groen, water en verkeersvoorzieningen.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidhorn, Reserveringsgebied transferium van de gemeente Zuidhorn’inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis aan de Hooiweg 9 te Zuidhorn. Op www.zuidhorn.nl/bestemmingsplannen kunt u meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan vinden en de bronbestanden van het plan downloaden. Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0056.BPZH11HERS1-OW01.

Indienen zienswijzen

Tot en met 21 maart 2012 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan‘Zuidhorn, Reserveringsgebied transferium van de gemeente Zuidhorn’ kenbaar maken aan de gemeenteraad van Zuidhorn. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeenteraad van Zuidhorn, postbus 3, 9800 AA, Zuidhorn. Of stuur uw zienswijze naar reacties-wro@zuidhorn.nl, o.v.v.: zienswijze ontwerpbestemmingsplan‘Zuidhorn, Reserveringsgebied transferium van de gemeente Zuidhorn’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 50 88 84. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 50 88 84.

Zuidhorn, 8 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn.

Naar boven