Logo Harderwijk
Omgevingsvergunning Nobelstraat 14, Harderwijk

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend voor het oprichten van een nieuwe bedrijfshal op het perceel Nobelstraat 14.

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 22 november gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Belanghebbenden kunnen beroep aantekenen bij de rechtbank. Hiervoor geldt een termijn van 6 weken. De beroepstermijn vangt aan op de dag nadat het besluit aan aanvrager bekend maakten (dit is de dag na de datum die achter de vergunning staat vermeld). U kunt alleen beroep aantekenen als u een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend of indien u redelijkerwijze niet verweten kan worden dat u geen zienswijze ingediend heeft. Informatie: afd. Ruimte, dhr. R. Lugard, tel. 411374 of dhr J. Haklander, tel 411247.

De omgevingsvergunning (NL.IMRO.0243.PB00096-0002) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl). De omgevingsvergunning is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenlorentz.

Naar boven