Omgevingsvergunning voor onder meer het wijzigen van een deel van het gebruik van het pand Kerkstraat 1

Omgevingsvergunning voor het wijzigen van de zijgevel, een inpandige constructieve wijziging en het wijzigen van een deel van het gebruik van het pand Kerkstraat 1 te Ouderkerk aan de Amstel

Burgemeester en Wethouders van Ouder-Amstel zijn voornemens medewerking te verlenen aan het verzoek van Bakkerij Out om bovengenoemde werkzaamheden uit te voeren. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om een deel van de winkel in te richten voor horecadoeleinden. Het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Beschermd Dorpsgezicht Ouderkerk aan de Amstel’ laat de toename van het aantal bestaande horecavestigingen echter niet toe. Om medewerking te kunnen verlenen aan dit initiatief dient een procedure gevoerd te worden voor de afwijking van dit bestemmingsplan.

In het kader van deze procedure ligt het bouwplan en de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 9 februari 2012 tot en met 21 maart 2012 voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis van Ouder-Amstel, Vondelstraat 1 te Ouderkerk aan de Amstel (openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag 08.00–17.00 uur, woensdag 08.00–19.30 uur en vrijdag 08.00–16.00 uur).

De stukken zijn tevens beschikbaar op de gemeentelijke website www.ouder-amstel.nl onder het kopje ‘bekendmakingen’.

Reageren

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder zijn schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan Burgemeester en Wethouders van Ouder Amstel, Postbus 35, 1190 AA Ouderkerk aan de Amstel. Voor vragen en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met mevrouw E. van den Kerkhoff, telefoon: (020) 496 21 21; mail: e.vandenkerkhof@ouder-amstel.nl.

Naar boven