Logo Borne
Vaststelling wijzigingsplan Buitengebied Borne, wijzigingsplan Bloksteegweg 1 Borne

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij het wijzigingsplan Buitengebied Borne, wijzigingsplan Bloksteegweg 1 Borne ongewijzigd hebben vastgesteld. Het plan maakt de vestiging van 9 zorgappartementen op het perceel Bloksteegweg 1 te Borne mogelijk.

Inzage

Het wijzigingsplan ligt vanaf vrijdag 23 november 2012 tot en met donderdag 3 januari 2012 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar op www.borne.nl, onder “Wonen en leven”, “Meer…..”, “Actueel, Ter inzage liggende stukken”.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het college van burgemeester en wethouders te wenden met het indienen van een zienswijze.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het vaststellingsbesluit wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Naar boven