Projectbesluit Hornbach

Hernieuwde bekendmaking projectbesluit uitbreiding en nieuwbouw Hornbach Bouw- en Tuinmarkt Einighauserweg 101 in Geleen

In verband met technische problemen is het projectbesluit niet conform hetgeen in de publicatie van 25 januari 2012 staat vermeld op www.ruimtelijkeplannen.nl tijdig zichtbaar gemaakt.

Om die reden maken burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen opnieuw bekend dat zij op 10 januari 2012 een projectbesluit hebben genomen voor de uitbreiding en nieuwbouw van Hornbach aan de Einighauserweg 101 te Geleen. Dit projectbesluit is met ingang van 9 februari 2012 gedurende zes weken ter inzage gelegd.

Het volledige projectbesluit Hornbach kunt u vinden op RO-online: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1883.pbhornbach-VA01. Daarnaast ligt het plan met de daarbij behorende bijlagen ter inzage bij de balie Vergunningen in het gemeentehuis aan de Markt 1 te Geleen. De openingstijden van de balie zijn dagelijks van 9.00 tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak.

De bij het projectbesluit behorende bijlagen betreffen eveneens de voor het project ingediende bouwaanvraag.

Op het besluit is de Crisis- en Herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de beroepsgronden in het beroepschrift dienen te worden opgenomen en dat deze na afloop van de beroepstermijn niet meer kunnen worden aangevuld.

Tegen het projectbesluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het projectbesluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Maastricht. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpprojectbesluit of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan. Het beroep moet worden ingediend bij de Rechtbank Maastricht, sector Bestuursrecht, postbus 1988, 6201 BZ Maastricht.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor een dergelijk beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

8 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven