Logo Wijk bij Duurstede
Ontwerpbestemmingsplan ‘Trechtweg ongenummerd’, Wijk bij Duurstede

Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Trechtweg ongenummerd” met ingang van 22 november 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Wijk bij Duurstede. Daarnaast is het plan in te zien via de gemeentelijke website www.wijkbijduurstede.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0352.BPBGBTrechtwegong-ON01

Het bestemmingsplan maakt de vestiging van een nieuw agrarisch bouwvlak mogelijk aan de Trechtweg in Cothen, tussen de nummers 4 en 6.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. afdeling SBP, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer Staps van het team ruimtelijke ontwikkeling, telefoon 0343-595 595. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

Naar boven