Logo Noordenveld
Derde Dijk 2 te Westervelde – ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor volledig vervangende nieuwbouw in de vorm van een woning met bijgebouw met de mogelijkheid van Bed & Breakfast, Noordenveld

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat een aanvraag om een omgevingsvergunning is ingediend voor het perceel Derde Dijk 2 te Westervelde. De aanvraag betreft nagenoeg volledig vervangende nieuwbouw in de vorm van een woning met bijgebouw met de mogelijkheid van Bed & Breakfast en geldt voor de activiteiten bouwen van een bouwwerk en gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

Het ontwerp van het te nemen besluit met de daarop betrekking hebbende stukken liggen ingaande 22 november 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. Tevens zijn de stukken langs elektronische weg te raadplegen op de gemeentelijke website www.gemeentenoordenveld.nl.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9300 AC Roden, onder vermelding van ‘zienswijze Derde Dijk 2 te Westervelde’. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de heer O. Horlings via telefoonnummer 050 5027 222. Hierbij wordt opgemerkt dat tegen het definitieve besluit geen rechtsmiddelen kunnen worden aangewend door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht omtrent het ontwerpbesluit.

Naar boven