Logo Leusden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Leusden-noord – Asschatterweg e.o.’, Leusden

Vanaf 22 november 2012 tot en met 2 januari 2013 ligt het ontwerp bestemmingsplan Leusden-noord - Asschatterweg e.o. ter inzage.

Tijdens deze periode kunt u het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.107-0301

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op

www.leusden.nl/durp/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0327.107-0301

U kunt het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken ook inzien bij het omgevingsloket op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur.

Het bestemmingsplan

Het plangebied omvat de woonwijken in Leusden rond de Asschatterweg en omgeving, te weten: ’t Ruige Veld, de Wetering, Alandsbeek, Rozendaal, Rozenboom en het oostelijk deel van Hamersveld. Het bestemmingsplan maakt onder andere de realisatie van het multifunctioneel centrum Atria mogelijk ter plaatse van de basisscholen “De Vallei” en “De Bongerd” en de realisatie van zorgwoningen ter plaatse van voormalig boerderij Groot Krakhorst. In het overig deel van het plangebied is het bestemmingsplan gericht op de instandhouding van de bestaande leefomgeving.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen kan tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de ter inzage legging, telefonisch via het nummer 14 033 een afspraak worden gemaakt met afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Kijk voor meer informatie op www.leusden.nl/bestemmingsplannen.

Planidentificatienummer: NL.IMRO.0327.107-0301

Naar boven