Logo Winsum
Ontwerpbestemmingsplan Adorp, Winsum

Voor Adorp is een nieuw bestemmingsplan gemaakt. Voor een groot deel van het dorp gelden momenteel géén of verouderde bestemmingsplannen. Het nieuwe plan geeft één actuele planologische regeling voor het hele dorp. Het bestemmingsplan legt de bestaande situatie vast.

Informatieavond

Op donderdag 22 november 2012 is er een informatieavond in het dorpshuis Atharpe aan de Torenstraat 9. Vanaf 19.00 uur kan men het bestemmingsplan inzien. Om 19.30 zal er een korte centrale presentatie worden gegeven over het bestemmingsplan en de te volgen procedure. Rond de presentatie bestaat de gelegenheid om vragen te stellen.

Inzagetermijn

Vanaf 21 november 2012 tot en met 1 januari 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan Adorp voor iedereen ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis (let op: gewijzigde openingstijden rond de feestdagen). Het bestemmingsplan kan ook ingezien worden via de website www.winsum.nl onder het kopje Ruimtelijke Plannen, of op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder de naam ‘Bestemmingsplan Adorp’, of de code: NL.IMRO.0053.BPAD2012BEHE1-OW03.

Zienswijzen

In de periode dat het ontwerp bestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan geven. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. U kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Winsum; Postbus 10, 9950 AA, Winsum.

Mocht u over het bestemmingsplan of de procedure vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mevrouw N. Scheeper (0595-447714).

Naar boven