Logo Zundert
Vooraankondiging ruimtelijke plannen ‘Structuurvisie Wernhout 2025’ en ‘Structuurvisie Achtmaal 2025’, Zundert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert maken ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat de volgende structuurvisies in voorbereiding zijn:

  • Structuurvisie Wernhout 2025 - Het doel van de structuurvisie is om het beeld te beschrijven wat voor een kern Wernhout in 2025 is. Daarbij worden gewenste ontwikkelingen in en rondom de kern Wernhout ruimtelijk onderbouwd, zodat deze door middel van een ruimtelijke procedure mogelijk gemaakt kunnen worden.

  • Structuurvisie Achtmaal 2025 - Het doel van de structuurvisie is om het beeld te beschrijven wat voor een kern Achtmaal in 2025 is. Daarbij worden gewenste ontwikkelingen in en rondom de kern Achtmaal ruimtelijk onderbouwd, zodat deze door middel van een ruimtelijke procedure mogelijk gemaakt kunnen worden.

Tegen de in voorbereiding zijnde structuurvisies kunnen nog geen reacties worden ingediend. Wanneer er de mogelijkheid is om een reactie in te dienen zal dit bekend worden gemaakt in de Zundertse Bode en op de website www.zundert.nl, onder 'Inwoner', 'Ruimtelijke plannen'.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Strategie en Programmering, telefoonnummer 076-5969819 of 076-5969850.

Naar boven