Vooraankondiging voorbereiding bestemmingsplan/Uitbreiding gemeentewerf Voorhout (BP2012TEY2004)

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening laten wij u weten dat wij het bestemmingsplan ‘Uitbreiding gemeentewerf Voorhout’ voorbereiden.

Plangebied

Het betreffende gebied is gelegen tussen de achterzijde van de gemeentewerf aan de Nijverheidsweg in Voorhout en het spoor.

In 2006 is de gemeente Teylingen ontstaan uit een samenvoeging van de voormalige gemeenten Sassenheim, Voorhout en Warmond. Direct gevolg hiervan is dat er binnen het grondgebied van de gemeente Teylingen per dorp een individuele gemeentewerf en milieustraat aanwezig was. De gemeente Teylingen streeft naar de samenvoeging van deze gemeentewerven en milieustraten tot één gecentraliseerde gemeentewerf en milieustraat aan de Nijverheidsweg in Voorhout.

Zienswijzen en inspraak

Op dit moment kunt u nog geen zienswijzen indienen. We leggen het plan binnenkort voor aan onafhankelijke instanties voor advies. Later in de procedure – naar verwachting na de zomervakantie van dit jaar – leggen we de stukken zes weken ter inzage. In die periode heeft u de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen. Via de gemeenteberichten, via www.teylingen.nl en via de Staatscourant maken we die informatie aan u bekend.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met Ron van der Geest van de afdeling Ruimte via telefoonnummer 14 0252.

Naar boven