Logo Houten
Ontwerpbestemmingsplan Leebrug II 2e fase, gemeente Houten

Burgemeester en wethouders van Houten maken bekend dat zij op 6 november 2012 ingestemd hebben met het ontwerpbestemmingsplan Leebrug II 2e fase

Het Plan

Het plan omvat in hoofdzaak een globale, nog uit te werken woonbestemming op de locatie tussen de weg Het Hout en de te handhaven percelen aan de Weteringhout en Ambachtsweg. Het bouwverbod zoals dat in het voorgaande Globale Bestemmingsplan Houten-VINEX bestemmingsplan gold is nog van kracht. Voor het fietspad Hoonpad en de naastgelegen watergang zijn een gedetailleerde bestemming verkeer en water in het plan opgenomen.

Waar en wanneer kunt u het voorontwerpbestemmingsplan inzien?

Het ontwerp van het bestemmingsplannen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 15 november 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Houten bij de Gemeente InGang in het gemeentehuis. De Gemeente InGang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.30-12.30 uur en op woensdag ook van 16.00-19.00 uur. Telefonisch is de gemeente ook bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur op (030) 639 26 11.Openingstijden van de Gemeente InGang kunt u ook vinden op de website www.houten.nl en de gemeentelijke publicatie Houten Actueel in Houtens Nieuws.

Daarnaast zijn de plannen te raadplegen op de website

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn= NL.IMRO.0321.0310BPLEEBRUG2F2-ONTW .

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ruimtelijke-plannen.houten.nl onder het Idn:

NL.IMRO.0321.0310BPLEEBRUG2F2-ONTW.

De plannen worden tevens in pdf-formaat beschikbaar gesteld via de gemeentelijke website www.houten.nl/bestemmingsplannen.

Wat als u uw mening kenbaar wil maken?

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden en ingezetenen schriftelijk of mondeling een reactie over deze voorontwerpplannen naar voren brengen. Schriftelijke reacties dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten, Postbus 30, 3990 DA te Houten. Mondelinge reacties kunnen na afspraak kenbaar gemaakt worden met dhr. W.F. de Moed of dhr. R, de Goede. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030 - 63 92 611.

Vervolg

Het ontwerpbestemmingsplan wordt gepubliceerd en zal voor een periode van zes weken ter inzage liggen met de mogelijkheid om een zienswijze in te dienen.

De gemeenteraad zal tenslotte het ontwerpbestemmingsplan, al dan niet gewijzigd, vaststellen. Daarna is het gedurende 6 weken nog mogelijk tegen het besluit van de gemeenteraad in beroep te gaan.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt via het algemene nummer van de gemeente (030 - 63 92 611) contact opnemen dhr. W.F de Moed of mw. G. den Besten

Naar boven