Logo Moerdijk
Ontwerp beschikking Wabo uitgebreide voorbereidingsprocedure Eerste Kruisweg 9 Fijnaart, Moerdijk

Burgemeester en wethouders zijn van plan om in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning te verlenen voor:

Adres

Omschrijving project

Eerste Kruisweg 9 Fijnaart

Het bouwen van een Fytotrongebouw (Deze aanvraag heeft betrekking op de volgende activiteiten: het bouwen van een bouwwerk, het handelen in strijd met planologische regels en het milieu neutraal veranderen van een inrichting);

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 22 november 2012 tot en met woensdag 2 januari 2013 ter inzage in het gemeentehuis in Zevenbergen.

Zienswijzen

Binnen de inzage termijn kan een ieder een zienswijze over het ontwerp naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het college van B & W van de gemeente Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen. Als u een mondelinge zienswijze wilt indienen, moet u binnen de inzage termijn contact opnemen met de afdeling Vergunningen en Handhaving, telefoonnummer 14 0168.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven