Logo Smallingerland
Omgevingsvergunning restaurant Sanbuorren 36 te Oudega, gemeente Smallingerland

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Smallingerland hebben een omgevingsvergunning verleend voor de vestiging van een restaurant aan de Sanbuorren 36 te Oudega voor groepen van ca. 40 personen. Omdat het verzoek in strijd is met het bestemmingsplan Buitengebied, is er een omgevingsvergunning benodigd om van het bestemmingsplan af te wijken.

Tegen deze beschikking kan met ingang van vrijdag 16 november tot en met donderdag 27 december 2012 beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u belanghebbende bent en tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking, kunt u beroep instellen tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen. Als de beschikking afwijkt van de ontwerpbeschikking die ter inzage heeft gelegen, kunt u als u geen zienswijzen heeft ingediend, beroep instellen voor zover het beroepschrift betrekking heeft op deze afwijkingen.

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van deze beschikking niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat deze beschikking niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van Rechtbank Leeuwarden. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

De omgevingsvergunning, inclusief ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken, ligt tijdens kantooruren op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur ter inzage in het gemeentehuis (centrale publieksbalie) aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten. Ook kunt u de vergunning inzien op onze gemeentelijke website (www.smallingerland.nl, klik op 'Uitvoering', 'Bestemmingsplannen' en vervolgens op 'Bestemmingsplannen nu ter inzage') en is deze gepubliceerd op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl met planid NL.IMRO.0090.PB2012BGB017-0401.

Ter inzage liggende stukken: omgevingsvergunning, inclusief ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken.

Inzage- en reactietermijn: van vrijdag 16 november tot en met donderdag 27 december 2012

Reactiemogelijkheid: schriftelijke of mondelinge zienswijze

Naar boven