Logo Maasgouw
Verlening omgevingsvergunning (artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)), Maasgouw

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasgouw maken bekend dat zij op grond van artikel 2.1 lid 1 onder a en c alsmede artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteiten “bouwen” en “het gebruiken van gronden in strijd met een bestemmingsplan” (i.c. het bestemmingsplan 'Kern Maasbracht'). Dit op verzoek van S.C.E. B.V., Hazenspoor 16 te Maasbracht, ten behoeve van het volgende plan:

  • Muziekschool annex muziekstudio op de locatie kadastraal bekend gemeente Maasbracht, sectie G, nr. 198 (plaatselijk bekend Hazenspoor 14 te Maasbracht).

De definitieve omgevingsvergunning wijkt niet af van de ontwerp-omgevingsvergunning welke van 20 september 2012 tot en met 31 oktober 2012 voor eenieder ter inzage heeft gelegen. Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingebracht.

De vastgestelde omgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor iedereen vanaf 29 november 2012 gedurende zes weken ter visie. Het besluit met genoemde stukken en voornoemd besluit kunnen worden ingezien in de info-ruimte van het publiekscentrum van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht (op werkdagen, tijdens de openingstijden van het publiekscentrum, uitgezonderd gedurende de avondopenstelling).

De omgevingsvergunning wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld en wel via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het besluit kan binnen zes weken na de dag van terinzagelegging van het besluit een beroepschrift wordt ingediend bij de rechtbank te Roermond, sector bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond door:

  • een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht juncto afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, de omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van het beroep te bevatten. Van de indiener van het beroepschrift wordt griffierecht geheven. Nadere informatie hierover wordt verstrekt door de griffie van de Rechtbank.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verlopen.

Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening aan de voorzieningenrechter van de rechtbank, postbus 950, 6040 AZ te Roermond worden gevraagd. In dat geval moet binnen genoemde termijn ook een beroepschrift worden ingediend. Een afschrift van het beroepschrift dient bij het verzoek te worden overgelegd.

Maasbracht, 28 november 2012

Burgemeester en wethouders van Maasgouw

Naar boven