Logo Opmeer
Kennisgeving ontwerp omgevingsvergunning Spanbroekerweg 52, 54 en 56 te Spanbroek, Opmeer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Opmeer maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van 6 woningen in een bestaand gebouw (voormalige brandweerkazerne) op de percelen Spanbroekerweg 52, 54 en 56 te Spanbroek. Het plan is strijdig met de voorschriften van het geldende bestemmingsplan “Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek”.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning ligt samen met de bijbehorende stukken vanaf 16 november 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Tevens zijn deze stukken digitaal te raadplegen via www.opmeer.nl, rubriek Wonen en leven > Bestemmingsplannen > Project afwijkingsbesluit.

Zienswijze

Gedurende de genoemde ter inzage termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze naar voren brengen omtrent het ontwerpbesluit omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK te Spanbroek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening (telefoon 0226 - 363 321).

Naar boven