Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Vastgesteld bestemmingsplan ‘De Beemel 17 en 19 Nuenen’, Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. maken bekend dat de gemeenteraad in zijn

vergadering van 8 november 2012 het bestemmingsplan ‘De Beemel 17 en 19 Nuenen’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van twee vrijstaande woningen op de percelen De Beemel ongenummerd te Nuenen, kadastraal bekend gemeente Nuenen, sectie E, nummers 9465 en 9466.

Tervisielegging

Het raadsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 23 november 2012 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, bij de balie Wonen en Openbare Ruimte.

De balie is iedere werkdag geopend van 08.30 tot 12.30 uur en op woensdagavond van 14.30 tot 18.00 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken. Het bestemmingsplan is ook in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan ‘De Beemel 17 en 19 Nuenen’ kan op die website rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNuenBeemel17en19-D001

Beroep

Gedurende de termijn van terinzageligging van het ontwerpbestemmingsplan werden geen zienswijzen ingediend. Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te hebben gemaakt.

Voorlopige voorziening

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn - naast het indienen van beroep - een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een dergelijk verzoek moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer G.J. Andriessen van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving. Hij is telefonisch te bereiken onder 040-2631648 en per email op g.andriessen@nuenen.nl.

Nuenen, 22 november 2012

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven