Logo Leiden
Ontwerp omgevingsvergunning Vlietweg 66, Leiden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning voor het Vlietpark, NL.IMRO.0546.PB00066-0201, tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, is vrijgegeven voor het indienen van zienswijzen. De ontwerp omgevingsvergunning maakt de legalisatie van reeds bestaande recreatieverblijven op de genoemde locatie mogelijk. In totaal worden op deze locatie 52 recreatieverblijven gelegaliseerd.

Ter inzage

De digitale versie van de ontwerp omgevingsvergunning is beschikbaar op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een papieren versie ligt vanaf maandag 19 november t/m maandag 31 december 2012 ter inzage:

  • in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en bij het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur (donderdag tot 20.00 uur) en zaterdag van 9.00-13.00 uur.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze (zowel schriftelijk als mondeling) op de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden. Een schriftelijke zienswijze kan worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Leiden ter attentie van het team REA-ORO (postbus 9100, 2300 PC Leiden). Het is ook mogelijk per e-mail te reageren. Een e-mailbericht kunt u sturen naar: sleutel@leiden.nl ter attentie van het team REA-ORO en onder vermelding van ‘zienswijze omgevingsvergunning Vlietweg 66’. Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak via het secretariaat van het team Onderwijshuisvesting en Ruimtelijke Ordening (ORO), tel. (071) 5165828.

Informatie

Nadere informatie bij het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), Langegracht 72, tel. (071) 5165502, e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven