Logo Waterland
Kennisgeving inzage ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Waterland 2013 en planMER, Waterland

Overeenkomstig artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 7.11 Wet milieubeheer maakt de gemeenteraad van Waterland bekend dat met ingang van 23 november 2012:

  • Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Waterland 2013 (identificatienummer: NL.IMRO.0852.BPBGwaterland013.on-01) gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

  • Het plangebied omvat het landelijke buitengebied van de gemeente, inclusief Hemmeland, de Purmer, Katwoude, Overleek, de dijk naar Marken, Markermeer en IJmeer.

  • Voor dit bestemmingsplan is tevens een milieueffectrapport (planMER) opgesteld. Het planMER is als bijlage opgenomen in het ontwerpbestemmingsplan.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken en het planMER kunt u inzien:

Zienswijzen

  • De stukken liggen zes weken ter inzage. Een ieder kan gedurende deze termijn zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan en/of het planMER naar voren brengen.

  • Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Waterland, postbus 1000, 1140 BA Waterland, onder vermelding van ‘zienswijze’.

  • Tevens bestaat de mogelijkheid tot het mondeling indienen van een zienswijze, na telefonische afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling VROM, tel: (0299) 658 507.

Inloopbijeenkomsten

De gemeente organiseert twee inloopbijeenkomsten in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 in Monnickendam op donderdag 29 november en dinsdag 11 december 2012 van 16.30 tot 21.30 uur.

Tijdens deze inloopbijeenkomsten kunt u uw vragen stellen over het ontwerpbestemmingsplan en het planMER. U bent van harte welkom.

Naar boven