Logo Bergen op Zoom
Beschikking 1e fase omgevingsvergunning Korenberg 75, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij op grond van artikel 2.12. eerste lid onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en overeenkomstig artikel 2.5 Wabo een beschikking 1e fase omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteit planologisch strijdig gebruik ten behoeve van het vervangend nieuw bouwen van een woning aan de Korenberg 75 in Bergen op Zoom.

Het college heeft tevens een hogere grenswaarde zoals bedoeld in de Wet Geluidhinder verleend voor het bouwplan als gevolg van de Burgemeester Wittelaan.

De beschikking 1e fase, het besluit hogere grenswaarde en bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 november 2012 gedurende 6 weken ter inzage tijdens kantooruren in het Stadskantoor, J. Obrechtlaan 4, Bergen op Zoom. De stukken zijn tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl. De omgevingsvergunning is ook beschikbaar via de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl/NL.IMRO.0748.OVkorenberg75-0301.

Vanaf de dag nadat de beschikking 1e fase met bijbehorende stukken ter inzage is gelegd, kan hiertegen gedurende een periode van zes weken schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Rechtbank te Breda, sector Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college hebben ingediend, dan wel door belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze ingediend hebben.

Het instellen van beroep schort de werking van de beschikking niet op. De beschikking eerste fase treedt in werking met ingang van de eerste dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepsschrift, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de werking ervan opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Bergen op Zoom, 16 november 2012

Naar boven