Logo Gilze en Rijen
Bekendmaking voorbereidingsbesluit bedrijventerreinen Broekakkers en Broekakkers-zuid in Gilze, Gilze en Rijen

De gemeenteraad van Gilze en Rijen heeft in zijn vergadering van 8 november 2012 verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied bestaande uit de bedrijventerreinen Broekakkers en Broekakkers-zuid in Gilze.

Dit voorbereidingsbesluit maken we hierbij ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend.

Wanneer treedt het voorbereidingsbesluit in werking?

De gemeenteraad heeft bepaald dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt op 14 november 2012. Het voorbereidingsbesluit heeft een werkingsduur van één jaar. Zodra het ontwerpbestemmingsplan bedrijventerrein Broekakkers is vastgesteld, neemt het ontwerpbestemmingsplan de beschermende werking van het voorbereidingbesluit over.

Wanneer ligt het voorbereidingsbesluit ter inzage?

Het voorbereidingsbesluit ligt van 15 november 2012 tot en met 27 december 2012 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Ook kunt u het plan tijdens de openingstijden inzien in de bibliotheek van Gilze, Kerkstraat 106 in Gilze.

We plaatsen het bestemmingsplan daarnaast op de internetpagina van de gemeente Gilze en Rijen (www.gilzerijen.nl). U vindt het in de rubriek ‘Bouwen en Wonen’, onder ‘Bestemmingsplannen’ en vervolgens ‘Voorbereidingsbesluit bedrijventerrein Broekakkers’.

U kunt het plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Kan ik bezwaar maken of beroep instellen?

Het is op grond van artikel 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht niet mogelijk om tegen een voorbereidingsbesluit bezwaar te maken of beroep in te stellen.

Rijen, 14 november 2012

burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen, de secretaris, ir. G.J.F.M. Vlekke

de burgemeester, dr. A.J.W. Boelhouwer

Naar boven