ontwerpbestemmingsplan Tilburgseweg 1 Waalwijk

In vervolg op de vooraankondiging van dit planvoornemen als bedoeld in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening d.d. 1 september jl. in het gemeenteblad maakt het College van Waalwijk maakt bekend dat een ontwerpbestemmingsplan als bedoeld in artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening is opgesteld ten behoeve van de uitbreiding van tuincentrum Groenrijk Waalwijk, Tilburgseweg 1 te Waalwijk.

Het betreft een uitbreiding van het bestaande tuincentrum in noordelijke richting, waarbij het tuincentrum wordt vergroot tot ca. 5.500 m2 met buitenruimte van ca. 1.700 m2, het aantal parkeerplaatsen op eigen terrein wordt uitgebreid tot ca. 220 parkeerplaatsen en het tuincentrum een tweede ontsluiting op de Tilburgseweg krijgt.

Het ontwerpbestemmingsplan Tilburgseweg 1 Waalwijk heeft betrekking op gebied gelegen ten westen van de N261 en ten zuiden van de Noorder Allee, een en ander zoals op de verbeelding van dit ontwerpbestemmingsplan is weergegeven en omvat naast bedoelde verbeelding juridische voorschriften (regels) en is voorzien van een toelichting met bijbehorende bijlagen. Dit ontwerpplan ligt met ingang van 10 februari 2012 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis te Waalwijk, Taxandriaweg 6, tijdens openingstijden. Het ontwerpbestemmingsplan kan ook via elektronische weg worden ingezien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.waalwijk.nl, ga snel naar Ruimtelijke Plannen en kijk vervolgens onder ontwerpbestemmingsplan.

Eenieder kan met ingang van 10 februari t/m 22 maart 2012 schriftelijk danwel mondeling een zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan aan de raad kenbaar maken. Schriftelijk door vóór 23 maart 2012 een reactie naar de raad van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk te zenden. Mondeling door vóór 2 maart a.s. telefonisch contact op te nemen en een afspraak te maken met de heer Ummels van de afdeling Ruimte & Economie, telefoon 0416-683456. Ook voor nadere informatie kunt u met hem contact opnemen.

Het indienen van een zienswijze per e-mailbericht is ook mogelijk.

Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus:info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet die zijn te raadplegen via www.waalwijk/gemeente/contact met de gemeente en onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Tilburgseweg 1 Waalwijk.

Waalwijk, 9 februari 2012

Het College van Waalwijk.

Naar boven