Logo Nieuwegein
Projectomgevingsverguning ‘Meentwal 1’, Nieuwegein

In het kader van de beroepsprocedure ligt bij de receptie, Stadsplein 1, Nieuwegein, van 15 november t/m 26 december 2012 ter inzage:

de projectomgevingsvergunning voor de transformatie van een kantoorgebouw naar 38 woningen, kenmerk 248248.

U kunt dit ontwerpbesluit ook inzien via de website van de gemeente Nieuwegein ( www.Nieuwegein.nl ) of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl , met de code NL.IMRO.0356.OVFM2012002-VA02 .

U kunt tegen dit besluit een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Het beroep moet u indienen binnen een termijn van zes weken die aanvangt op de dag nadat de gemeente het besluit ter inzage heeft gelegd. Beroep kan worden ingediend door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze kenbaar te maken;

  • een belanghebbende tegen de wijziging die bij de vaststelling in het plan is aangebracht (dit is het verlagen met één bouwlaag)

Uw beroepschrift bevat in ieder geval: uw naam en adres, de datum, de reden waarom u beroep indient en uw handtekening. Geef verder duidelijk aan om welk besluit het gaat, bijvoorbeeld door het meesturen van een afschrift van het besluit.

Let op: Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing, daarom dient het beroepsschrift de beroepsgronden te bevatten. De beroepsgronden kunnen na afloop van de beroepstermijn niet meer worden aangevuld.

Voorlopige voorziening

Wilt u de inwerkingtreding van de vergunning tijdelijk uitstellen? Dan kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Dit kan alleen als u ook bezwaar of beroep instelt. U doet dit verzoek bij de Rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Kosten en digitale indiening

Aan het instellen van bezwaar zijn geen kosten verbonden. Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn wel kosten verbonden. De griffie van de Rechtbank Utrecht tel: 030-2233000 of www.rechtspraak.nl/Gerechten/Rechtbanken/Utrecht) kan u hierover informeren.

Het beroep- en verzoekschrift kan digitaal worden ingediend bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht met gebruik van een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site staan de precieze voorwaarden.

Naar boven