Logo Kaag en Braassem
Verleende omgevingsvergunningen Buurterpolder 2 Z19 in rijpwetering en Voorweg 66a in Nieuwe Wetering, Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij op 9 oktober 2012 resp. 5 november 2012 de volgende omgevingsvergunningen hebben verleend:

a) Buurterpolder 2 Z19 in Rijpwetering

b) Voorweg 66a in Nieuwe Wetering.

a) Deze vergunning maakt het mogelijk om op genoemde locatie een chalet te plaatsen ter vervanging van een bestaande stacaravan.

b) Deze vergunning maakt het mogelijk om op genoemde locatie een woning te slopen en een nieuwe woning te bouwen.

De omgevingsvergunningen zijn verleend zonder inhoudelijke wijzigingen ten opzichte van de ontwerpvergunningen.

Van 15 november t/m 27 december 2012 liggen de verleende omgevingsvergunningen en de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage in de publieksruimte van het gemeentehuis (Westeinde 1 in Roelofarendsveen). U bent welkom om de stukken in te zien gedurende de openingstijden van het gemeentehuis, of op afspraak. U kunt de ruimtelijke onderbouwing ook inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De daarvoor benodigde code is

a) NL.IMRO.1884.UPABUURTERPOLDER2-VAS1

b) NL.IMRO.1884.UPAVOORWEG66-VAS1

Tijdens de terinzagetermijn kan beroep worden ingesteld bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank ’s Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht, en door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde rechtbank. Een afschrift van het ingediende beroepschrift moet meegezonden worden.

De verleende omgevingsvergunningen treden in werking op 29 december 2012, tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

november 2012.

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,

Naar boven