Logo Breda
Bestemmingsplan ‘Haagse Beemden’ vastgesteld, Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de raad op 27 september 2012 het bestemmingsplan Haagse Beemden (NL.IMRO.0758.BP2009040001-0401) heeft vastgesteld. Het plangebied wordt grofweg in het noorden begrensd door het buitengebied en het Haagse Beemdenbos. In het oosten wordt het plangebied begrensd door de Emerparklaan. De noordelijke rondweg (Backer en Ruebweg) vormt de zuidelijke plangrens en ten slotte vormen de A16, de Westerhagelaan en de Bredestraat de westelijke plangrens. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan op onderdelen gewijzigd. Deze wijzigingen zijn in het raadsbesluit vastgelegd.

Ter inzage

Bovengenoemd bestemmingsplan is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via ‘Wonen Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> ’Bestemmingsplannen ter inzage’ en ligt van 15 november tot en met 27 december 2012 ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het voor belanghebbenden mogelijk schriftelijk beroep in te stellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien u geen zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan, wordt u beginsel niet als belanghebbende aangemerkt. Tevens kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Breda, 14 november 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, P.A.C.M. van der Velden, burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek, secretaris.

Naar boven