Logo Nijkerk
Aanmeldingsnotitie voor m.e.r.-beoordeling veehouderij Nieuwe Voorthuizerweg 15A, Nijkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk hebben een aanmeldingsnotitie m.e.r.-beoordeling ontvangen van V.O.F. C. en M. van Hierden voor een veehouderij. Het betreft de volgende wijzigingen:

  • Bestaande leghennenstallen voorzien van emissie-arme systemen;

  • Bouw nieuwe stal voor leghennen;

  • Uitbreiding aantal leghennen van 46.283 naar 70.755.

Naar aanleiding van de aanmeldingsnotitie hebben burgemeester en wethouders op 7 november 2012 besloten dat voor de voorgenomen activiteiten geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld, omdat uit de notitie blijkt dat de voorgenomen activiteiten geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu veroorzaken, die noodzaken tot het opstellen van een milieueffectrapport.

Inzage

Het beoordelingsbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang vanaf 14 november 2012 tot en met december 2012 ter inzage in de Publiekswinkel van het Stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk. De openingstijden van de Publiekswinkel zijn maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en daarnaast ook op donderdagen van 13.30 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is dit besluit niet vatbaar voor bezwaar of beroep, tenzij deze beslissing de belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft.

Derde belanghebbenden kunnen hun bezwaar tegen dit beoordelingsbesluit kenbaar maken in de procedure van de uiteindelijke besluitvorming, te weten de vergunningprocedure in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Contact: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de publieksbalie vergunningen, tel. 14 033.

Naar boven