Aanvraag omgevingsvergunning inrichting Brakel, Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Op 2 november 2012 heeft Northern Petroleum Nederland B.V. te Den Haag een aanvraag ingediend om een vergunning voor de activiteiten ‘bouwen’ en ‘milieuneutraal veranderen’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting Brakel (aardgaswinning en -behandeling), gelegen aan de Schouwendijk te Brakel in de gemeente Zaltbommel, op het perceel, kadastraal bekend gemeente Brakel, Sectie M, nummer 207.

De vergunningaanvraag betreft het plaatsen van een compressor met omkasting op een aan te leggen gefundeerde betonplaat op de inrichting Brakel. Daarnaast wordt een bijbehorende luchtkoeler geplaatst op aan te leggen betonpoeren.

Volgens de aanvraag leiden deze veranderingen niet tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan volgens de geldende omgevingsvergunning is toegestaan (milieuneutraal veranderen).

Tot en met 6 december 2012 kunnen belanghebbenden zienswijzen met betrekking tot deze omgevingsvergunningaanvraag schriftelijk of mondeling kenbaar maken.

Voor het behandelen van de aanvraag geldt de reguliere voorbereidingsprocedure van 8 weken (artikel 3.7, Wabo), waarbinnen een besluit wordt genomen. Vervolgens wordt een kennisgeving van het besluit gepubliceerd en kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken tegen het besluit.

Voor inlichtingen over de aanvraag kunt u zich wenden tot:

Mevrouw S.H. van Oeveren

Ministerie van Economische Zaken

Directie Energiemarkt

Postbus 20401

2500 EK DEN HAAG

Telefoon 070 - 379 70 49

omgevingsvergunning@mineleni.nl

Naar boven