Logo Nieuwegein
Projectomgevingsvergunning “Hoek Wilhelminastraat en Margrietstraat”, Nieuwegein

De volgende verleende projectomgevingsvergunning ligt van 15 november t/m 27 december 2012 ter inzage bij de receptie, Stadsplein1:

Hoek Wilhelminastraat en Margrietstraat, sloop en nieuwbouw van 3 woningen, kenmerk 212749.

U kunt dit besluit ook inzien via de website van de gemeente Nieuwegein (www.Nieuwegein.nl) of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, met IMRO-code NL.IMRO.0356.OVKV2012001-VA02.

Beroep bij de Rechtbank Utrecht

U kunt een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Het beroep moet u indienen binnen een termijn van zes weken die aanvangt op de dag nadat de gemeente het besluit ter inzage heeft gelegd. Verder kunt u enkel beroep indienen als u tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze heeft ingediend of aan kunt tonen dat u hiertoe niet in staat bent geweest.

Om bezwaar of beroep in te stellen moet u belanghebbende zijn bij het betreffende besluit. Uw bezwaar- of beroepschrift bevat in ieder geval: uw naam en adres, de datum, de reden waarom u bezwaar of beroep indient en uw handtekening. Geef verder duidelijk aan om welk besluit het gaat, bijvoorbeeld door het meesturen van een afschrift van het besluit.

Voorlopige voorziening

Wilt u de inwerkingtreding van de vergunning tijdelijk uitstellen? Dan kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Dit kan alleen als u ook bezwaar of beroep instelt. U doet dit verzoek bij de Rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Kosten

Aan het instellen van bezwaar zijn geen kosten verbonden. Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn wel kosten verbonden. De griffie van de Rechtbank Utrecht tel: 030-2233000 of www.rechtspraak.nl/Gerechten/Rechtbanken/Utrecht kan u hierover informeren.

Naar boven