Logo Lisse
Ontwerpbesluiten Van Ostadestraat 1 nieuwbouw van een appartementencomplex mogelijk te maken ter vervanging van de bestaande bebouwing, Lisse

De gemeente Lisse heeft het voornemen op de locatie Van Ostadestraat 1 nieuwbouw van een appartementencomplex mogelijk te maken ter vervanging van de bestaande bebouwing (voormalig Regionaal Opleidingscentrum).

Voor de ontwikkeling van het appartementencomplex heeft de raad een coördinatiebesluit genomen en daarom liggen de volgende ontwerpbesluiten ter inzage:

  • het ontwerpbestemmingsplan Van Ostadestraat;

  • het ontwerpbesluit omgevingsvergunning.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan, met de identificatie NL.IMRO.0553.bpdovostadestraat-onx1, op perceel Van Ostadestraat 1 voorziet in een appartementencomplex met twee hoofdgebouwen, bestaande samen uit 36 wooneenheden en de daarbij behorende voorzieningen.

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • 1. Het bouwen van het appartementencomplex;

  • 2. Het aanleggen (verplaatsen) van een in/uitrit en het aanpassen van de parkeersituatie;

  • 3. Het kappen (snoeien) van bomen.

Ter inzage

Omdat gebruik wordt gemaakt van de coördinatieregeling volgens artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening liggen de twee ontwerpbesluiten tegelijkertijd voor iedereen ter inzage van

15 november tot en met 27 december 2012.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.lisse.nl (onder Inwoners > Ruimtelijke plannen > Ter inzage > Van Ostadestraat).

Alle ontwerpbesluiten kunt u inzien in de gemeentewinkel van het gemeentehuis in Lisse.

Zienswijzen

Tijdens de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen gemotiveerd, mondeling maar bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze over de twee ontwerpbesluiten indienen. Vermeld hierbij altijd uw naam en adresgegevens. Voor mondelingen zienswijzen kunt u contact opnemen met mevr. J. Feijen of met één van de onderstaande personen. Anonieme zienswijzen worden niet in behandeling genomen.

Zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u sturen naar de gemeenteraad van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevr. J. Feijen, tel. (0252) 433167.

Zienswijzen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u sturen naar het college van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A.N.C. van Noort, tel. (0252) 433158.

Lisse, 14 november 2012

College van burgemeester en wethouders

Naar boven