Logo Duiven
Voorbereidingsbesluit Buitengebied, Duiven

Burgemeester en wethouders van Duiven maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 12 november 2012 heeft besloten te verklaren dat voor het buitengebied een bestemmingsplan wordt voorbereid. De begrenzing van het buitengebied is aangegeven op de bij het voorbereidingsbesluit behorende tekening.

Reden voor het voorbereidingsbesluit is om de ongewenste ontwikkeling van het houden van dieren op meerdere bouwlagen in het buitengebied van de gemeente Duiven tot aan de vaststelling van het bestemmingsplan ‘’Buitengebied 2013’’ (medio 2013) te weren. Deze ontwikkeling past namelijk niet in dit het toekomstige bestemmingspan. Het huidige bestemmingsplan stond deze ontwikkeling wel toe.

Het voorbereidingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 november 2012 voor iedereen ter inzage bij het Loket Omgevingsvergunning, Kastanjelaan 3 te Duiven. Dit loket is maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Daarnaast is het besluit te lezen op de gemeentelijke website http://0226.roview.net.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 14 november 2012. Tegen het voorbereidingsbesluit kan op grond van artikel 7:1 juncto artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar of beroep worden ingediend.

Voor meer informatie en fysieke inzage in de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw Y. Visser. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0316) 27 93 85.

Naar boven