Logo Leidschendam-Voorburg
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Veursestraatweg 100 te Leidschendam, Leidschendam-Voorburg

Burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.1, lid 1 sub c. juncto artikel 2.12, lid 1, sub a. onder 3 º van de Wabo af te wijken van de voorschriften van het bestemmingsplan “Veursestraatweg 1985”, voor het oprichten van een nieuwe woning op de locatie van de bestaande te slopen woning aan de Veursestraatweg 100 te Leidschendam.

De aanvraag met ontwerpbesluit en bijbehorende stukken ligt met ingang van vrijdag 9 november 2012 zes weken ter inzage bij het Servicecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Koningin Wilmelminalaan 2 te Leidschendam. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag van 8:30 tot 18:00 uur, dinsdag en woensdag van 8:30 tot 16:00 uur, donderdag van 8:30 tot 20:00 uur en vrijdag van 8:30 uur tot 12:00 uur.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg.

Indien u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg, Postbus 905, 2270 AX Voorburg. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de heer M. Vink, tel: 14 070.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven