Logo Zijpe
Kennisgeving ontwerp beschikking tussen de Zijperzeedijk en de Jeweldijk, Zijpe

Kennisgeving ontwerp beschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure (voornemen vergunning te verlenen):

  • ­ tussen de Zijperzeedijk en de Jeweldijk: het realiseren van een waterbergingsgebied (projectgebied "Zijperzeedijk") betreffende de volgende activiteit:

    • ro (afwijken van de bestemming)

Omdat het verzoek in strijd is met het geldende bestemmingsplan kan medewerking alleen worden verleend met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo.

Het ontwerpbesluit, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van 15 november 2012 tot en met 20 december 2012 tijdens werkdagen van 8.30–12.30 uur ter inzage op de afdeling Ruimte en Wonen van het gemeentehuis. Tussen 21 december 2012 en 1 januari 2013 ligt het ontwerpbesluit niet ter inzage omdat het gemeentehuis gesloten is. Na 2 januari 2013 ligt het ontwerpbesluit voor de resterende termijn (in totaal zes weken) terinzage in het gemeentehuis van Schagen. Tevens is het ontwerpbesluit ook te raadplegen via de website www.zijpe.nl (Gemeente - Beleid & Plannen - Plannen - Ontwerp omgevingsvergunning). Na 1 januari 2013 zal het digitaal in te zien via de website van de gemeente Schagen.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder een mondelinge of (bij voorkeur) schriftelijke zienswijze indienen op het ontwerpbesluit. Zienswijzen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunnen worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zijpe, Postbus 5, 1750 AA Schagerbrug en na 1 januari 2013 bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen. Bij het naar voren brengen van een zienswijze dient te worden aangegeven tegen welk ontwerpbesluit de zienswijze is gericht. Zienswijzen die per email ingediend worden, zullen niet in behandeling worden genomen.

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Wonen, tel (0224) 574100.

Naar boven