Logo Almelo
Ontwerpbestemmingsplan Kollenveld-Bornsestraat, Almelo

Voor Kollenveld- Bornsestraat is een nieuw bestemmingsplan opgesteld. Het plan heeft betrekking op het gebied, dat globaal omsloten wordt door:

  • De Kieftsbeeklaan-Oude Paradijsweg aan de noordzijde;

  • De bebouwing grenzend aan het Paradijsbos/Buitengebied aan de oostzijde;

  • De Bornsestraat/Van Rechteren Limpurgsingel aan de westzuidzijde.

Het gebied ligt ingeklemd tussen de bestaande wijken Nieuwland/Weggeler (ten westen) en Paradijs (ten noorden), het buitengebied (ten oosten en ten zuiden) en het bedrijventerrein Bornsestraat (eveneens ten westen).

In het plan is vastgelegd wat de mogelijkheden zijn van de (afzonderlijke) percelen binnen het gebied. Het nieuwe bestemmingsplan is een actualisatie en heeft voornamelijk een conserverend karakter. Dit betekent dat de bestaande situatie zo veel mogelijk gehandhaafd wordt.

Het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.0141.BP00026-0301) en de bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 14 november 2012 tot en met dinsdag 25 december 2012 ter inzage bij de afdeling Publiekszaken (publieksbalie, centrale hal op de begane grond aan het Stadhuisplein 1 te Almelo) en is digitaal in te zien op de website www.almelo.nl/bestemmingsplannen, als ook op www.ruimtelijkeplannen.nl. Nu de termijn van ter inzage legging afloopt op een erkende feestdag loopt de termijn van ter inzage legging door tot en met 27 december 2012.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 5100, 7600 GC Almelo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met dhr. Bosveld van het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Verkeer, via (0546) 541111.

Naar boven