Logo Rijssen-Holten
Verleende omgevingsvergunning ‘Julianastraat 22-28, bouwen 21 appartementen’, Rijssen/Holten

In volgorde ziet u het adres/perceelsaanduiding, de datum van verzending van de vergunning, een korte omschrijving van de activiteit(en) en het interne nummer

Rijssen

Julianastraat 22-28, 09-11-12, slopen gebouw, bouwen 21 appartementen met commerciële ruimten, winkel en parkeerkelder, plaatsen handelsreclame handelen met gevolgen voor beschermde plant- en diersoorten, 120245, ² ³ , op dit besluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat een belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden worden aangevoerd tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Verzocht wordt om in het beroepschrift te vermelden dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Meer informatie

Verleende vergunningen/besluiten kunt u vanaf woensdag 14 november 2012 gedurende 6 weken inzien. Dit kan bij het loket Wonen en Ondernemen in de centrale hal in het gemeentehuis in Rijssen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling Wonen en Ondernemen, t (0548)- 854 837.

Omgevingsvergunningen met een ² kunt u vanaf woensdag 14 november 2012 gedurende 6 weken inzien bij het loket Wonen en Ondernemen aan het loket in de centrale hal van het gemeentehuis. Vanaf donderdag 15 november 2012 kan gedurende 6 weken door een belanghebbende beroep worden ingesteld tegen de vastgestelde omgevingsvergunning bij de rechtbank in Almelo, postbus 323, 7600 AH Almelo. Als er tijdens deze termijn, naast het instellen van beroep, geen verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Almelo is ingediend treedt de omgevingsvergunning in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Tijdens de bezwaar/beroepsprocedure geldt het genomen besluit. Dit geldt niet voor de besluiten voorzien van een ³. Deze besluiten treden pas in werking nadat de bezwarentermijn verstreken is.

Het indienen van een bezwaar/beroepschrift leidt er niet automatisch toe dat er geen gebruik van de vergunning/besluit mag worden gemaakt. U kunt daarom een verzoek om `voorlopige voorziening` indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Almelo, sector Bestuursrecht, Postbus 323, 7600 AH Almelo. Hieraan zijn kosten verbonden (griffierechten). Meer informatie hierover vindt u op de website www.rechtspraak.nl .

Naar boven