Besluit omgevingsvergunning inrichting Q8 Terminal; Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie

KENNISGEVING

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Dat aan Wintershall Nederland B.V. te Rijswijk een vergunning is verleend voor de activiteit ‘revisie van de vigerende vergunning’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag heeft betrekking op de inrichting Q8 Terminal, gelegen binnen het afgesloten bedrijfsterrein van Tata Steel, in de gemeente Heemskerk, op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Heemskerk, sectie E, nummer 1989.

De revisie van de vergunning betreft de wijziging van de aardgasbehandelinginstallatie Q8 Terminal, onder andere vanwege de toekomstige aansluiting van nieuwe aardgasvelden, op de volgende punten:

vervanging van de 1,8 MW gasmotor/compressorinstallatie, het niet langer regenereren van glycol en het vergroten van de behandelcapaciteit.

Op het ontwerpbesluit dat van 21 september 2012 t/m 1 november 2012 ter inzage lag bij de gemeente Heemskerk zijn geen zienswijzen of aanvullende adviezen ingediend. Hiermee is de beslistermijn van de aanvraag ingekort tot vier weken na de terinzagelegging van het ontwerpbesluit.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 16 november 2012 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Heemskerk, Maerten van Heemskerckplein 1 te Heemskerk.

Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren en na telefonische afspraak ook buiten kantooruren: 140 251.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot mevrouw S.H. van Oeveren, telefoon 070 - 379 70 49.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van de terinzagelegging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank ’s-Gravenhage, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven