Besluit omgevingsvergunning inrichting Vinkega-1; Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie

KENNISGEVING

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Dat aan Vermilion Oil & Gas Netherlands B.V. te Harlingen een vergunning is verleend voor de activiteiten ‘bouwen’ en de ‘revisie van de vigerende vergunning’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag heeft betrekking op de inrichting Vinkega-1, gelegen aan de Westvierdeparten 39 te Vinkega, in de gemeente Weststellingwerf, op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Noordwolde, sectie M, nummer 434.

De vergunningaanvraag betreft het uitbreiden van de gasproductiehoeveelheid op de inrichting Vinkega-1. De inrichting wordt uitgebreid met een tweede productieput en er zullen, ten behoeve van de gasproductie uit deze put, enkele technische installaties worden geplaatst.

Op het ontwerpbesluit dat van 20 september 2012 t/m 31 oktober 2012 ter inzage lag bij de gemeente Weststellingwerf zijn geen zienswijzen ingediend. Hiermee is de beslistermijn van de aanvraag ingekort tot vier weken na de terinzagelegging van het ontwerpbesluit.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 16 november 2012 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Weststellingwerf, Griffioenpark 1 te Wolvega. Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren en na telefonische afspraak ook buiten kantooruren: 0561 - 69 12 34.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot mevrouw S.H. van Oeveren, telefoon 070 - 379 70 49.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van de terinzagelegging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Leeuwarden, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8900 CA Leeuwarden.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven