Logo Rucphen
Bestemmingsplan ‘Sport- en vrijetijdscentrum ‘De Vijfsprong’, Baanvelden 22 vastgesteld, Rucphen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 27 september 2012 het bestemmingsplan “Sport- en vrijetijdscentrum “De Vijfsprong, Baanvelden 22 heeft vastgesteld. Omdat het verhaal van de exploitatiekosten van de in het plan begrepen gronden anderszins is verzekerd, is er geen exploitatieplan vastgesteld.

Korte inhoud

Doel van het bestemmingsplan is het realiseren van een uitbreiding van de accommodatie met indoorschietbanen op de percelen gelegen aan de Baanvelden 22 te Rucphen.

Ter inzage legging

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 november 2012 voor een ieder ter inzage bij de afdeling Ruimte op het gemeentehuis, Raadhuisstraat 27 te Rucphen. Het plan kan vanaf voornoemde datum ook worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Hiervoor kan de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0840.2581S0011-DEF1 worden gebruikt.

Beroep

Vanaf 15 november 2012 kunnen belanghebbende gedurende zes weken tegen het besluit van de gemeenteraad schriftelijk beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrecht van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die:

  • tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben ingediend.

  • kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan daarom gedurende bovengenoemde termijn eveneens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking de dag nadat de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, zal de werking van dit besluit worden opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven