Logo Zeewolde
Ontwerpbestemmingsplan ‘Trekkersveld en Horsterparc’, Zeewolde

Vanaf woensdag 14 november 2012 ligt het ontwerp bestemmingsplan 'Trekkersveld en Horsterparc' gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan ook inzien via de website www.ruimtelijkeplannnen.nl. De PDF-bestanden van het ontwerp zijn raadpleegbaar op www.zeewolde.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan omhelst de twee bedrijventerreinen ten noorden van de Gooiseweg in Zeewolde. Het is een herziening van de bestemmingsplannen voor het Horsterparc en de gedeelten Trekkersveld I en II. Alhoewel er een aantal kleine ontwikkelingen mogelijk zijn omhelst het plan geen grote wijzigingen, het plan is conserverend van aard.

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 25 december 2012) kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde. Op grond van artikel 1 van de Algemene termijnenwet wordt de termijn in verband met de 1e en 2e Kerstdag verlengd tot en met 27 december 2012. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, de heer G. van Dijk, 036-5229492. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Zeewolde, 13 november 2012

Burgemeester en wethouders van Zeewolde

Naar boven