Logo De Bilt
Ter inzage legging ontwerp-exploitatieplan ‘Versteeglaan’, De Bilt

Het ontwerp-exploitatieplan “Versteeglaan” ligt overeenkomstig artikel 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 15 november 2012 tot en met 26 december 2012 bij het informatiecentrum van het gemeentehuis in Bilthoven (Soestdijkseweg Zuid 173) ter inzage en is voorts digitaal beschikbaar via www.debilt.nl onder het kopje bestemmingsplannen, bestemmingsplan Versteeglaan, kadastraal bekend gemeente Maartensdijk, sectie C 3383 en N 1639 (beiden ged.).

Het ontwerp-exploitatieplan bestaat uit de regels en verschillende kaarten behorende bij het exploitatieplan, een toelichting, een omschrijving van de werken en werkzaamheden en een exploitatieopzet. Het exploitatieplangebied valt samen met de begrenzing van het bestemmingsplangebied, zoals dit vastligt in het bestemmingsplan Versteeglaan dat op 5 oktober 2011 onherroepelijk is geworden.

Tot en met 26 december 2012 kunt u mondeling of schriftelijk reageren door een zienswijze op het ontwerp-exploitatieplan “Versteeglaan” kenbaar te maken. Belanghebbenden kunnen mondeling of schriftelijk reageren door een zienswijze op het ontwerp-exploitatieplan “Versteeglaan” kenbaar te maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van De Bilt, Postbus 300, 3720 AH Bilthoven.

Naast de gebruikelijke openingstijden van het informatiecentrum in het gemeentehuis (elke werkdag van 08.30 uur tot 17.00 uur) kan het ontwerp-exploitatieplan “Versteeglaan” op dinsdagavonden tot 19.00 uur worden ingezien.

Voor het maken van mondelinge zienswijze of voor specifieke vragen of opmerkingen over de ontwerp- exploitatieplan kunt u contact opnemen met mevrouw E. van Hardeveld (tel. 030-2289602) van de afdeling B&S van de gemeente De Bilt.

Naar boven