Logo Lochem
Vaststelling bestemmingsplannen ‘Stuw Besselink’ en ‘Haytinksdijk 1 Barchem’ (artikel 3.8, derde lid Wet ruimtelijke ordening), Lochem

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad op 5 november 2012 heeft besloten de bestemmingsplannen “Stuw Besselink” en “Haytinksdijk 1 Barchem” vast te stellen. Het bestemmingsplan “Stuw Besselink” maakt een functieverandering naar wonen mogelijk waarbij de bouw van één vrijstaande woning en een vispassage worden gerealiseerd. Het bestemmingsplan “Haytinksdijk 1 Barchem” maakt de realisatie van een groepsaccommodatie mogelijk.

De vastgestelde bestemmingsplannen liggen met ingang van 15 november 2012 voor de duur van zes weken (t/m 27 december 2012) ter inzage bij de publieksbalie in Lochem, van 15 november 2012 t/m 13 december aan de Markt 3 in Lochem en van 17 december t/m 27 december aan de Hanzeweg 8 in Lochem. De digitale bestanden van de bestemmingsplannen zijn beschikbaar via de gemeentelijke website. Op www.lochem.nl kunt u een directe link vinden naar de plaats waar de bestemmingsplannen digitaal kunnen worden ingezien.

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de raad hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Markt 3 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00-12.30 uur en op donderdag van 8.00-20.00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven